Yenipazar İlkokulu


Vizyon: Okulumuz; eğitim ve öğretimde , tüm sosyal ve kültürel etkinliklerde vitrindir. Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir, Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir. Hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır. Çalışanlar kendilerinden emindirler, görevini yerine getirmede endişeleri yoktur, birlik ve beraberlik, dayanışma ve güven tamdır. Eğitim ve öğretim sonucunda üretken kaliteli bireyler yetiştirilir. Amaca ulaşmada çağdaş eğitim olanaklarından en üst düzeyde yararlanılır.

Misyon: Okulumuzda; Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, Bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, Yaşam boyu sürdürebileceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen ve kendi öğrenmesi için çaba harcayabilen,kendisine ve başkalarına değer veren, okulu ve öğrenmeyi önemseyen, moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan bireyleri yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Başlangıç 08:40 Bitiş 14:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03546956009

Belgegeçer - (354) 695 6009

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yenipazarilkokul.meb.k12.tr

Adres - YENİPAZAR BELDESİ SELANİK MAH. İLKOKUL SK. YENİPAZAR İLKOKULU BLOK NO 6 BOĞAZLIYAN / YOZGAT

Öğretmen :6
Öğrenci :69
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1100
Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Yenipazar kasabası Boğazlıyan ilçe merkezine bağlı ve bucak merkezi olan bir yerleşim yeridir. Halk geçimini buğday ve pancar ziraatı ile sağlamaktadır. Yerleşmenin güneyinde DSİ tarafından yapılan yapay gölet bulunmaktadır. Bu göletten yararlanılarak 235 dekar alan sulanmaktadır. Haftada bir kez Pazar kurulmaktadır. Okuma yazma oranının % 100 e yakın olduğu Yenipazar’da birde Halk Kütüphanesi mevcuttur. Eski bir ermeni köyüdür.

Adres - YENİPAZAR BELDESİ SELANİK MAH. İLKOKUL SK. YENİPAZAR İLKOKULU BLOK NO 6 BOĞAZLIYAN / YOZGAT

Ulaşım OKULUMUZA AİT ÖĞRETMEN SERVİSİ OLMADIĞINDAN DOLAYI ULAŞIMI ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARIYLA SAĞLAMAKTADIRLAR. OKULUMUZA HEM BOĞAZLIYAN´DAN HEM DE YOZGAT TAN GELİŞ - GİDİŞ YAPAN ARKADAŞLAR BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ YOZGAT MERKEZE 50 İLE 55 KM ARASINDA OLUP BOĞAZLIYANA İSE 40-45 KM ARASINDA MESAFEDEDİR.