CENGİZ YOLARTIRAN  - MÜDÜR

CENGİZ YOLARTIRAN - MÜDÜR

1966 yılında  Yozgat Bogazlıyan Aşağısarıkaya Köyünde doğdu.İlkokulu köyümde tamamladı.Orta öğrenimini Kayseri İmama Hatip Lisesinde 1984-1985 Eğitim Öğretim yılında tamamladı. Gazi Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Bölümünden 1988 yılında mezun oldu. 1992 yılında Erzincan ili Tercan ilçesinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.Tercan YIBO da Turkce ogretmeni ve Terca Saglik Meslek Lisesinde Edebiyat ogretmeni olarak gorev yaptı.1999 Yılında Sakarya iline tayin oldu.Aynı yıl yurt dışı sınavlarını kazanarak Fransa ´nın Paris Baskonsolosluğu Eğitim Ateşeliğine bağlı bölgelerde Türkçe ve Türk Kültürü oğretmeni olarak 2004 yılına kadar görev yaptı.Yurda dönüşte tekrar Sakarya ili merkezinde 3 yıl görev yaptı.Daha sonra Kayseri iline tayin istedi İdarecilik ve öğretmenlik görevlerinde bulundu.2013 yılında Bartın merkeze tayin istedi.Bartın ili merkezinde 5 yıl görev yaptıktan sonra 2019 yılında Yozgat  ili Boğazlıyan İlçesi Yenipazar İlkokuluna tayini istedi .Halen 32. Yılında kendi memleketinde görev yapmaktadır.